Welke shampoo is het beste voor gekleurd haar?

Paul Mitchell Color Protect Shampoo Duo. TIGI Bedhoofd Colour Goddess Shampoo. Pureology Hydrate Shampoo 266 ml, £17,85, LookFantastic DPHUE COLOR FRESH SHAMPOO 8,5 FL. Het heeft ook een lage pH, wat helpt bij het sluiten van de cuticula, waardoor meer kleurbehoud mogelijk is.

Als het gaat om het wassen van gekleurd haar, benadrukt beroemde colorist Mark Debolt het belang van alleen het gebruik van een product dat is ontworpen om de levensduur van gekleurd haar te verlengen. Deze redelijk geprijsde shampoo met eiwitdoordrenkte en zijn conditioner-tegenhanger van Nexxus winnen de lof van kleurprofessionals dankzij hun vermogen om productopbouw te verwijderen zonder de kleur te verwijderen. Alle producten van het merk zijn kleurveilig, maar vooral Undamage Strengthening Shampoo gaat hand in hand met gekleurd haar vanwege de herstellende eigenschappen. Op dezelfde manier moet je brandende watertemperaturen vermijden bij het wassen van je haar om je kleur levendig te houden.

Kleurshampoos zijn speciaal samengesteld om zacht te zijn voor gekleurd haar, omdat ze geen kleurstrippende chemicaliën bevatten. L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox Anti-Metal Reinigingscrème Shampoo 300 ml, £21,25, LookFantastic. Deze shampoo reinigt zacht maar effectief gekleurd haar en houdt kleurpigmenten diep in het haar bevroren. Ze overwoog tientallen shampoos voor gekleurd haar voor deze verzameling en evalueerde elk op gerichte resultaten, actieve ingrediënten, textuur en waarde.

Voer deze optie in, een shampoo op basis van violet die die oranje en koperachtige ondertonen onmiddellijk tegengaat en elke koele blonde tint verfrist en nieuw leven inblaast. Biolipiden van zonnebloempitten dringen door de haarschachten, helpen kleur en vocht vast te houden en maken ruwe nagelriemen glad om vervaging te vertragen en de glans te intensiveren. We gingen aan het werk en deden onderzoek naar de beste shampoos voor gekleurd haar, waarbij we elk evalueerden op gerichte resultaten, actieve ingrediënten, textuur en waarde. In een consumentenonderzoek bevestigde de meerderheid van de vrouwen die de shampoo en bijpassende conditioner gebruikten dat het hielp de haarkleur puur te blijven na vier weken gebruik, bleek uit evaluatie van laboratoriumgegevens.

Kleurveilige shampoos werken niet alleen om uw verfbeurt te behouden, maar ze helpen ook eventuele schade te maskeren door strengen ook zachter en gladder te laten aanvoelen. De kleurveilige shampoo versterkt de haarstructuur en reinigt grondig en maakt het haar zijdezacht en glanzend.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *