Werkt kleurshampoo op grijs haar?

Kleurafgevende shampoo kan helpen bij het corrigeren van ongewenste tinten in uw haar en het een diepere, rijkere kleur geven door de natuurlijke of kunstmatige tonen en highlights te verbeteren. Een kleurafzettende shampoo werkt zeker op grijs haar. Deze producten helpen grijstinten te bedekken door kleurpigmenten te gebruiken. Shampoos en conditioners met kleureffect kunnen de eerste grijze haren verbergen, maar zijn geen oplossing als het haar overwegend grijs is.

Dit zijn tijdelijke toners die het kleureffect bij elk gebruik opbouwen, maar kunnen worden uitgewassen. Dit verbergt de eerste grijze haren of lichte wortels. Verder wordt de haarkleur opgefrist en krijgt het meer kleurglans. Gebruik de shampoo en conditioner in combinatie om het beste resultaat te bereiken.

Voor grijs haar is Redken's toepasselijk Graydiant Shampoo de beste optie. De anti-geelpaarse wassing verandert goud in zilver en versterkt de multidimensionale koele tinten in je haar. Paarse shampoo is de beste toner om te gebruiken als het gaat om grijs haar, omdat het koperachtigheid neutraliseert die wordt veroorzaakt door warmtestyling, medicijnen, productopbouw, zon, zout, chloor en milieuverontreinigende stoffen. Kleurafgevende shampoo is in wezen een behandeling onder de douche die je haar kleurt of versterkt met pigmenten.

Dat gezegd hebbende, het bevat niet dezelfde haarverzachtende aminozuren als Color Extend Graydiant. Ik ben blond, dus ik denk dat het gemakkelijker voor ons is, maar ik had mijn haar gekleurd en het was lichtbruin toen ik begon. Ja, deze Phytargent shampoo helpt grijstinten te bedekken zonder je lokken te beschadigen, omdat het 100 procent natuurlijk is. Als je een Afro-Amerikaanse vrouw bent, vind je het misschien moeilijk om een goede kleurafzettende shampoo voor grijs haar te krijgen.

Deze speciale wasbeurten bevatten verschillende pigmenten die ofwel tijdelijk je haar kleuren of ongewenste ondertonen elimineren. Dat gezegd hebbende, bieden sommige formules tot vier weken kleur met een enkele wasbeurt, in welk geval u kunt wachten tot het weg is voordat u het opnieuw gebruikt. Als je van nature blond haar hebt en de grijze lokken er doorheen gluren, probeer dan dit product om ze te bedekken. We zijn grote fans van Aveda's Blue Malva, een plantaardige formule die wonderen doet voor ombre, balayage en gekleurd bruin haar.

Dus als je het gevoel hebt dat je grijze lokken een beetje verheldering nodig hebben, ga er dan voor, maar als ze dat niet doen, hoef je niet te investeren in een paarse shampoo. Deze paarse shampoo uit de EverPure-lijn van L'Oréal werkt om koperachtige ondertonen in grijs, blond en donkerbruin haar te verminderen voor een helderdere, koelere tint. Deze shampoos verwijderen niet alleen grijs haar, ze verminderen zelfs de koperachtigheid op blonde en zilveren haarkleuren, waardoor ze levendig en glanzend blijven. Als je graag experimentele haartinten uitprobeert, dan is de Punky Color Depositing Shampoo een heilig graalproduct.

Ik kan gerust zeggen dat de Matrix een van de beste kleurafzettende shampoos is voor een breed scala aan blond geverfd haar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *