Welke soorten shampoos zijn veilig voor kleur?

Analoge reinigende schuimconditioner · R+Co Gemstone Shampoo. Werk de shampoo aan het begin van je douche in de hoofdhuid met behulp van een hoofdhuidmassageborstel en „laat hem marineren terwijl je al je andere reinigingsproblemen wegneemt”, zei Aylward. Kristen Shaw, haarstylist van Busy Philipps, noemde voorheen paarse shampoo „een grote hulp om tussen bezoeken aan de salon te balanceren. Ze verdeelden ook de labelgemaskerde shampoos en conditioners aan consumententesters in het hele land, die de producten twee weken gebruikten en vervolgens de kenmerken van het product en het uiterlijk van hun kleur en gevoel van hun haar na gebruik evalueerden.

Een veilige gok voor mensen met gekleurd haar is om te kiezen voor herstellende shampoos (zoek naar modewoorden zoals schade, versterking, enzovoort). Iedereen heeft een voorkeur voor shampoo en conditioner, of het nu gaat om de ingrediënten, een heerlijke geur of de prijs, maar je hoeft de gedurfde kleur niet meer op te offeren. Het wordt geleverd met een indrukwekkende 5-sterrenbeoordeling van meer dan 20.000 tevreden klanten die kunnen garanderen dat het de beste shampoo is voor gekleurd haar dat ze hebben gebruikt en waar ze de voorkeur aan geven. De make-it-last kleurshampoo van Moroccanoil zet essentiële voedingsstoffen af in het haar en zorgt voor een zachte, sulfaatvrije wasbeurt die de haarkleur behoudt, zelfs na 10 wasbeurten.

Paarse shampoo helpt het haar te beschermen tegen de elementen en zweet, waardoor blond haar geel of koper kan worden. Een zeer zachte shampoo, deze formule bevat een groot aantal ingrediënten die droog haar kunnen voeden en glans kunnen geven. Als het gaat om het wassen van gekleurd haar, benadrukt beroemde colorist Mark Debolt het belang van alleen het gebruik van een product dat is ontworpen om de levensduur van gekleurd haar te verlengen. Herbal Essences Color Me happy shampoo is niet alleen kleurveilig, maar het is ook pH-neutraal als voordeel.

Deze gezonde kleurveilige shampoo heeft een speciale mix doordrenkt met bramen- en quinoa-eiwit om de kleur te behouden en bescherming tegen hittestyling te garanderen. De multifunctionele shampoo en conditioner van SheaMoisture voor gekleurd haar bevatten zowel vitamine B5 om strengen te versterken als violette pigmenten om koperachtige tinten te neutraliseren, gebruikelijk bij blond haar. We gingen aan het werk en deden onderzoek naar de beste shampoos voor gekleurd haar, waarbij we elk evalueerden op gerichte resultaten, actieve ingrediënten, textuur en waarde.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *