Welke shampoo houdt kleur vast?

Een veilige gok voor mensen met gekleurd haar is om te kiezen voor herstellende shampoos (zoek naar modewoorden zoals schade, versterking, enzovoort). Bijvoorbeeld paarse of blauwe pigmentafzettende formules om koperachtigheid te bestrijden, UV-bescherming om de kleur te beschermen tegen vervaging door de zon, of vochtinbrengende en herstellende ingrediënten die het haar voeden zonder de kleur te strippen. Met Scandinavische zee-extracten verwijdert Colour Save Shampoo en Conditioner je haarkleur niet, waardoor je tijd hebt tussen salonbezoeken. Of je nu om de paar maanden naar de salon kunt gaan of de voorkeur geeft aan de doe-het-zelfroute thuis, elke vrouw wil haar kleur langer dan een maand zien blijven.

Het merk beweert dat de formule zacht maar effectief is voor mensen met gekleurd haar van alle texturen, van krullend tot fijn, en het gebruikt aloë vera om het haar en de hoofdhuid te helpen hydrateren. Kristen Shaw, haarstylist van Busy Philipps, noemde voorheen paarse shampoo „een grote hulp om tussen bezoeken aan de salon te balanceren. Deze kwaliteitsshampoo om gekleurd haar te beschermen is niet alleen geformuleerd zonder grove sulfaten, het bevat geen siliconen, conditioneringsmiddelen, verdikkende harsen en geen parelachtige middelen. Deze shampoo helpt vervaging te voorkomen, versterkt je haar en is vrij van grove sulfaten, kleurstoffen en parabenen.

Afhankelijk van hoeveel je je haar wast, kan deze paarse rijstwatershampoo een of twee keer per week worden ingeruild voor je gewone shampoo voor extra kleurversterkende en versterkende eigenschappen. De sulfaatvrije shampoo en conditioner van Hair Food voor gekleurd haar bleek het beste in het conditioneren van haar in de test van het GH Beauty Lab, waardoor dit paar ideaal is voor droog, beschadigd dik of gestructureerd haar. In tegenstelling tot sommige andere paarse shampoos, laat deze ook geen haar met een lavendeltint achter als je het ook een minuut te lang laat staan. Elk haar dat is beschadigd door bliksem of oververwerking, kan profiteren van dit sulfaatvrije systeem dat citroenzuur gebruikt om verzwakte bindingen te versterken, uw nieuwe kleur te behouden en toekomstige breuk te voorkomen.

Het is geen geheim dat het duur kan zijn om je haar professioneel te laten kleuren, dus het is logisch om de tijd tussen afspraken zo lang mogelijk te verlengen. De tweede is dat de kleur vrij gemakkelijk kan vervagen of tintelen, dus je hebt iets nodig dat het pigment helpt beschermen en voorkomt dat het ongewenste ondertonen oppikt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *