Welke haarkleur is niet schadelijk?

Als je volledig chemicaliënvrij wilt gaan, is een pure kleur op henna-basis, zoals de Rainbow Research Henna haarkleur (te bekijken bij Amazon), echt de enige optie. Dat gezegd hebbende, de Biolage Haircolor (te bekijken bij Sleek Shop) is onze topkeuze, gebruikt ook minimale ingrediënten en is ergens van 82% tot 100% plantaardig. Haarverf kan giftig zijn omdat er mogelijke verbanden zijn geweest met kanker, allergische reacties en ook milieueffecten. Geen van beide semi-, demi- of glossen is geweldig in het bedekken van grijstinten, dus als dat je belangrijkste doel is, kies dan in plaats daarvan een permanente haarverf, die diep in de cortex van je haar doordringt.

Dus, wat gebruiken ze om ammoniak te vervangen? Zijn het ingrediënten zoals ethanolamine en triethanolamine? En gebruiken ze ook chemicaliën zoals PTD (para-tolueendiamine) of p-aminofenol als vervanging voor PPD? Als de antwoorden ja en ja zijn, deze formules kunnen net zo twijfelachtig zijn als"conventionele haarkleurmiddelen”. De ouder en zakenpartner van het meisje konden geen semi-permanente haarverf vinden die geen gevaarlijke chemicaliën en synthetische ingrediënten bevatte. Gemaakt met 75 procent biologische en 95 procent natuurlijke ingrediënten, levert de Tints of Nature Permanente Haarkleur dezelfde langdurige en levendige resultaten van traditionele haarkleurmiddelen zonder ammoniak, resorcinol en parabenen. De shampoo, gemaakt met voedende camelia-zaadolie, kalmerende calendula en stimulerende ginsengwortel, omhult je haar en hoofdhuid in een geweldig schuim om zachtjes te reinigen en licht te hydrateren.

De Light Mountain Natural Hair Color %26 Conditioner is gecertificeerd biologisch, dierproefvrij en bereikt zijn rijke kleurresultaat met hennapoeder en bedekt je haar in levendige kleuren terwijl het diep conditioneert en het volume en de glans verbetert. Hun haarkleurmiddelen hebben niet alleen prijzen gewonnen, maar het werd ook de eerste haarkleur voor thuis die 75% gecertificeerde biologische en 95% natuurlijk afgeleide ingrediënten gebruikte. Naast het wissen van grijstinten en het transformeren van je haarkleur, zijn deze natuurlijke en biologische haarkleurmiddelen ook verrijkt met voedende ingrediënten om het vochtgehalte van je haar te behouden en tegelijkertijd de glans, gladheid en zachtheid te verbeteren. Met een natuurlijke, veganistische en dierproefvrije formule, maakt de Naturtint Permanent Hair Colour gebruik van oliezuur van olijfolie en voedende moerasschuimzaadolie om je haar te herstellen en te conditioneren terwijl het een levendige, langdurige kleur krijgt.

Tenzij je je haar verft met henna of letterlijke planten (zoals bietensap of wortelsap), zitten er hoe dan ook actieve chemische ingrediënten in je haarkleurformule. Van natuurlijke deodorant tot schone gezichtswasbeurten en rifveilige zonnebrandmiddelen, de markt is nu gevuld met een verrassend grote selectie schone formules, en dat omvat natuurlijke haarverf voor thuis. DW, ervoor kiezen om niet-toxisch te gaan met je haarverf betekent niet dat je er niet meer voor kunt winkelen bij je plaatselijke drogisterij. Meestal aanbevolen voor gebruik op donker tot lichtbruin haar, wordt Logona's natuurlijke plantaardige botanische haarkleur gemaakt met henna en natuurlijke plantenextracten, zoals rode biet en walnootschalen.

In plaats daarvan hebben mensen met kleurbehandelde lokken de hulp ingeroepen van de beste natuurlijke haarkleurmiddelen om de levendigheid van hun haar nieuw leven in te blazen, te herstellen en te beschermen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *