Wat is een kleurafgevende shampoo?

Kleuropzettende shampoo is in feite shampoo waarbij pigmenten van uw haarkleur in de shampoo worden afgezet. De kleurpigmenten in de shampoo zijn niet zo sterk als haarverf, maar wat het wel doet is de hoeveelheid kleur die verloren gaat in je haar aanvullen tijdens een wasbeurt of als gevolg van verwarmingstools. Kleurafgevende shampoo is in wezen een behandeling onder de douche die je haar kleurt of versterkt met pigmenten. Ze kunnen ongewenste tinten neutraliseren, uw natuurlijke kleur verbeteren, geverfd haar helderder maken of een tijdelijke gewaagde tint afgeven, zoals paars, roze of blauw.

Sommige formules reinigen je haar eigenlijk zoals gewone shampoo, en andere zijn bedoeld om te worden gebruikt na het wassen en voor het conditioneren. Kleurafgevende shampoo is een getinte shampooformule die tijdelijke kleur op je haar afzet terwijl je het reinigt. In tegenstelling tot gewone shampoos, is het belangrijkste doel van dit product om je kleur aan te vullen om vervaging te voorkomen. Maar eerst, wat is precies een kleurafgevende shampoo? Dit product werkt vanuit huis om natuurlijke (of geverfde) tonen in het haar te benadrukken.

Elke fles bevat pigment van de tint die meestal verloren gaat tijdens een wasbeurt om de levendigheid van de kleur te doen herleven zonder dat een reis naar de salon nodig is. Kleurafgevende shampoo is de beste manier om je geverfde haar er langer mooi uit te laten zien. Wanneer je je haar wast, wast het de kleur beetje bij beetje weg. Kleuropzettende shampoo gaat vervaging tegen door elke keer dat je het wast kleine hoeveelheden kleur terug in je haar te deponeren.

Voor kleuren die gemakkelijk vervagen, zoals rood, blauw en paars, is dit de beste manier om je haarkleur langer levendig te laten blijven. Basiskleur is een groot aspect van de levensduur van kleurstof en kan een enorm verschil maken voor het effect dat de highlights op je haar hebben. Dit is niet alleen een ongelooflijke reinigende shampoo met 19 verschillende tintopties, maar het conditioneert ook, terwijl het kleur toevoegt. Hoewel velen op deze lijst met de beste shampoo-opties voor kleurafzetting worden gecombineerd met een conditioner of extra applicator voor een diepere kleur, neemt Punky de extra kosten weg met een 3-in-1-collectie.

Van kleurstoffen tot highlights tot haarkrijt en gel, er zijn zoveel opties beschikbaar als het gaat om het kleuren van haar, maar de beste manieren zijn altijd de duurste die serieus tijd vergen. Alle haarkleuren vallen op een schaal van één tot 10, waarbij één zwart is (donkerste) en 10 platina (lichtste). Dat gezegd hebbende, bieden sommige formules tot vier weken kleur met een enkele wasbeurt, in welk geval u kunt wachten tot het weg is voordat u het opnieuw gebruikt. Als je vandaag klaar bent om de sprong te wagen, vind je voor elke haarkleur de beste kleurafgevende shampoo.

Een combinatie van palm, kokosnoot en suiker mengt zich om het haar te hydrateren en te hydrateren terwijl de kleur doorweekt om die glans aan te vullen. Als je een meer gepersonaliseerde optie wilt, kun je ook samenwerken met een haarkleurspecialist om je eigen shampoo te maken, zegt Morgan. Ten slotte is paarse shampoo geweldig voor het neutraliseren van koperachtige gele tinten in elke haarkleur, of je nu blond, brunette of roodharig bent. Hoewel het gemakkelijk is om die kleur bij elke wasbeurt toe te voegen, wordt eigenlijk aanbevolen dat het beste gebruik van kleurafzettende shampoo elke twee tot drie dagen afkomstig is van een uit elkaar geplaatst regiment.

Over het algemeen, als je haar lichter is en je wilt de kleur tijdelijk verven of behouden, zullen heldere, levendige kleuren het beter doen. Bij het aanbrengen verdiept het pigment zwart haar, wat betekent dat het ervoor zorgt dat uw kleur niet vervaagt en de levensduur van uw kleur verlengt. De Joico Color Infuse collectie shampoos en conditioners is ontworpen om kleurvervaging te voorkomen en de intensiteit en glans van bruine, kastanjebruine en rode haarkleuren te stimuleren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *