Werken kleurafgevende shampoos echt?

De meeste kleurafgevende shampoos werken voor alle haartypes, zegt Morgan. Ja, ze zijn geweldig voor gekleurd of chemisch verwerkt haar om de pigmenten tussen salonbezoeken te versterken en te behouden. Kleurafgevende shampoos bevatten kleurpigmenten die je haarkleur aanvullen. De pigmenten zijn niet sterk genoeg om natuurlijk haar te kleuren, maar ze neutraliseren effectief koperachtige oranje of gele tinten.

De kleurafgevende shampoos fleuren ook de gekleurde highlights op, waardoor ze langer meegaan. Kleuropzettende shampoo is in feite shampoo waarbij pigmenten van uw haarkleur in de shampoo worden afgezet. De kleurpigmenten in de shampoo zijn niet zo sterk als haarverf, maar wat het wel doet is de hoeveelheid kleur die verloren gaat in je haar aanvullen tijdens een wasbeurt of als gevolg van verwarmingstools. Je hebt waarschijnlijk gehoord van de beroemde Fanola No Yellow Shampoo die hier bij AMR op voorraad is.

Dit is een voorbeeld van een kleurafzettende shampoo omdat het violette pigmenten bevat die worden gebruikt om ongewenste gele tinten in je haar tegen te gaan. Als gevolg hiervan krijg je een blondine die dichter bij grijs of platinablond staat. Kleuropbrengende shampoo is een shampoo die kleurpigmenten bevat. Het is niet zo sterk als haarkleurproducten, maar het kan kleur aanvullen die je na verloop van tijd verliest door was-, styling- en warmteproducten.

Hoewel kleurafgevende shampoos ervoor kunnen zorgen dat je kleur er tussen salonbezoeken fris uitziet, zullen ze je niet altijd meer tijd opleveren. Helaas kunnen ze niet 100 procent concurreren met professionele salonbehandelingen. Ik heb me zeker schuldig gemaakt aan het niet zo vaak opfrissen van mijn haarkleur als zou moeten, daarom zijn kleurafgevende producten essentieel voor mijn routine. Nog een interessante opmerking, als je merkt dat je een kleurservice hebt die leidt tot allergieën en weg wilt blijven van permanente haarkleuren, zullen kleurafgevende shampoos wonderen doen omdat ze ammoniakvrij zijn.

Deze shampoo is een geweldige optie voor mensen die hun haar hebben gekleurd en het willen bijwerken of een nieuwe kleur willen proberen. Het beste van het gebruik van deze kleurafzettende shampoos is dat het niet veel tijd en energie kost om ze te gebruiken. Ze zijn verkrijgbaar in natuurlijke haarkleuren, maar je kunt ook gedurfde kleuren krijgen, waaronder rood, blauw, groen en meer. Afhankelijk van je haarkleur en de tonen die je hebt, kun je verschillende kleurafzettende shampoos gebruiken om je haar terug te brengen naar de gewenste kleur.

Het is geformuleerd om gekleurd haar te herstellen en heeft een zachte formule die geschikt is voor chemisch behandeld haar. Kleurafgevende shampoo is een getinte shampooformule die tijdelijke kleur op je haar afzet terwijl je het reinigt. Je hebt misschien veel vragen over deze shampoo, omdat het klinkt als iets dat je haar kan herstellen en geld kan besparen. Persoonlijk, Hazan is een fan van Fanola voor gebruik in de salon, maar crediteert haar True Color Ultimate Shine Gloss als „het perfecte alternatief voor thuis, plus je hoeft niet bang te zijn om je kleur te verpesten.

Deze technologie opent de nagelriemen om kleur op de haarschacht af te zetten en sluit vervolgens af om kleuruitspoeling te voorkomen. Sommige mensen gebruiken de shampoo elke keer dat ze hun haar wassen, terwijl anderen het afwisselen met hun gewone shampoo. De Dark Envy kleurafzettende shampoo van Matrix Total Results is een groene shampoo die koperrode ondertonen in zwarte en donkerbruine haarkleuren neutraliseert. De Provoke Illuminex Touch Of Brunette Enhancing Shampoo is het meest geschikt voor vet, droog en normaal haar.

Watercolors Intense Shampoo is verkrijgbaar in 11 modekleuren en kan worden gebruikt om bestaande modekleuren te behouden en te intensiveren. Ook als de gepigmenteerde shampoo bijzonder droog is, kan het het beste zijn om af te wisselen met iets meer hydraterend.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *