Welk haarkleurmerk is het beste voor zwart haar?

Natural Instincts Demi-Permanente haarkleur Crème. Beste drogisterijwaarde zwarte haarverf. We onderzoeken en testen al meer dan 120 jaar onafhankelijk producten. Als u via onze links koopt, kunnen we een commissie verdienen.

Lees meer over ons beoordelingsproces. Het Beauty Lab van het Good Housekeeping Institute gebruikt zowel consumententesters als gecontroleerde laboratoriumtests om haarverf thuis te testen. In het Lab verven onze wetenschappers stalen met alle verschillende kleurtinten en evalueren ze op een groot aantal factoren, waaronder dekking van grijs haar, kleurstabiliteit, glans en weerstand tegen vervagen. Wetenschappers van GH Beauty Lab voeren hun evaluaties uit gedurende een periode van vier weken en voeren een reeks tests uit, waaronder 20 was- en droogcycli en 10 uur blootstelling aan UV-licht.

Kleurstoffen in dozen worden ook getest op een panel van echte vrouwen in het hele land die de haarkleur evalueren op gebruiksgemak, grijsdekking, kleurrijkdom, kleurprestaties, uniformiteit en nauwkeurigheid (in vergelijking met de afbeelding op de doos). Ze delen ook real-life feedback over hoe glanzend, zacht en glad hun haar is na het kleuren, plus hoe de schaduw gedurende vier weken vervaagt. Naast 80% natuurlijk afgeleide ingrediënten, waaronder kokosolie en aloë vera, kreeg de demi-permanente kleurstof van Clairol hoge cijfers in het GH Beauty Lab. Het liet het haar super glanzend achter, was lichtbestendig en zorgde voor een gelijkmatige dekking.

Bovendien heeft het vier verschillende tinten zwart, zodat je je favoriete diepe tint kunt kiezen. Als je op zoek bent naar een andere kijk op zwarte haarkleur, probeer dan de blauwzwarte tint van Clairol in een GH Beauty Award-winnende formule. Het is subtiel maar zachter dan gitzwart en heeft veel dimensie en glans. Testers ontdekten dat de kleurstof een goede grijze dekking gaf, 79% zei dat het haar zacht en glanzend maakte en 90% zei dat het geen irritatie veroorzaakte.

Deze zwarte haarverf levert niet alleen mooie, rijke kleuren, maar is ook geformuleerd om tekenen van haarveroudering tegen te gaan. Er zijn veel haarverfkits voor thuis op de markt, dus om de virtuele planken te doorzoeken om de beste permanente zwarte haarkleurmiddelen te vinden, nam ik contact op met Patrick Jardines, een colorist bij de in NYC gevestigde Eliut Salon. Deze zwarte haarverf maakt gebruik van pure ionische micropigmenten voor een diepere, intensere kleurafzetting en grijsdekking. De permanente kleurstof is ammoniakvrij en bevat haarversterkende keratine en aminozuren, en wordt geleverd met een hydraterende aftercolour conditioner.

We raden de Adora Plus haarverf aan omdat deze is samengesteld met een mix van verzorgende en natuurlijke ingrediënten. Ontworpen als aanvulling op hun salonkleur, bevat elke tint van de boxdye van Vidal Sassoon de precies juiste mix van pigmenten voor langdurige kleur. Dus een hydraterende formule, zoals deze Garnier Hair Color Nutrisse Nourishing Creme, is ideaal voor mensen met uitgedroogd haar. Het maakte het zeker een levendige ebbenhouten zwarte kleur en ik heb het al een maand en sommige nu zonder vervaging of verkleuring met gewone haarproducten.

Een nadeel van kleurstof op basis van ammoniak is dat het een zeer sterke geur creëert bij het kleuren van je haar, dus misschien geef je de voorkeur aan ammoniakvrije kleurstof als je gevoelig bent voor die geur. In tegenstelling tot demi-permanente kleuren, die ontwikkelaars bevatten, doen semi-permanente kleuren dat niet, daarom gaan demi-permanente kleurstoffen meestal langer mee. Maar als je je haar donkerder wilt verven dan de huidige tint, de toon van je haar wilt veranderen (misschien van warm naar koel) of aan je uiteinden in een leuke vleugje kleur wilt werken, zijn experts het erover eens dat het thuis kan worden gedaan (verwacht gewoon geen resultaten van salonkwaliteit). Demi-permanente kleuren bedekken grijs ook mooi en zijn meer vergevingsgezind als je in de toekomst je kleur wilt veranderen.

Vrij van ammoniak, PPD, resorcinol, parabenen, ftalaten, gluten, SLS en titaniumdioxide, biedt deze kleurstof 100% grijsdekking en laat je haar gezond aanvoelen terwijl het er glanzend uitziet. Mensen met fijner en gemiddeld gestructureerd haar kunnen in principe elk product kiezen, omdat hun lokken gemakkelijk diepere tinten kunnen grijpen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *