Welke kleurshampoo voor blond haar?

Hoewel paarse shampoo voor blond haar uitstekend is in het versterken en op afstand houden van koper, raden de meeste merken aan om paarse shampoo een of twee keer per week in je haarverzorgingsroutine op te nemen. Of je nu het hele jaar door blond bent of je kleur alleen opfleurt tijdens de zomermaanden, dit zijn 22 van de beste paarse shampoos voor blonde en grijze tinten die allemaal sterk worden aanbevolen door vrouwen met geweldig haar. Vandaag duiken we diep in het onderwerp en leggen we uit wanneer en hoe je paarse shampoo moet gebruiken en hoe dit wonderproduct werkt. Zoals het gezegde luidt, kun je alles met mate gebruiken, en hetzelfde geldt bij het gebruik van paarse shampoo.

Deze shampoo zet blauwviolette pigmenten af wanneer je je haar wast, dus koperachtige tinten worden geneutraliseerd, zodat je van je nieuwe kleur kunt genieten en de tijd tussen salonbezoeken nog langer kunt verlengen. Hoewel er in totaal vijf tinten zijn, voegt Perla (hierboven afgebeeld) specifiek violette tinten toe om koperachtigheid in blond of gemarkeerd haar te neutraliseren. De textuur van deze shampoo maakt het gemakkelijk voor mijn haar om de formule te absorberen die het echt in elk van mijn haarschubben integreert. Voorlopig zijn paarse shampoos geweldig om geel te vermijden en moeten ze om de drie of vier wasbeurten worden gebruikt.

Doordrenkt met haarversterkende en glansverhogende ingrediënten zoals arganolie, keratine en ginsengwortelextract, Madison Reed's Color Therapy Color Depositing Hair Masks zijn conditionerende behandelingen van vijf minuten die twee tot drie keer per week onder de douche kunnen worden gebruikt in plaats van conditioner. Het zonnebloempittenextract in deze formule voorkomt dat de kleur wordt verwijderd terwijl het vocht afgeeft aan uitgedroogde lokken. Hoewel deze producten uw kleur niet volledig kunnen veranderen, kunnen ze u helpen de huidige tint die u hebt te behouden. Paarse shampoo werkt als een milde versie van een haarkleurtoner, die je colorist aanbrengt na het bleken van je haar.

Net als de rest van de geliefde producten van het merk, is deze shampoo doordrenkt met antioxidantrijke arganolie om droog haar te herstellen en de nagelriemen af te dichten. Door gebruik te maken van blauwe spirulina en violet extract in plaats van paarse kleurstoffen, helpt deze shampoo van het fan-fave zonnebrandmerk beschermen tegen UV-oxidatie en saaiheid. Deze zachte verstevigende shampoo maakt gebruik van pro-vitamine B5 (ook bekend als panthenol, dat het haar hydrateert en versterkt) om witte tinten op te fleuren en grijstinten om te zetten in zijdeachtig zilver.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *