Welke kleurshampoo voor paars haar?

Gebruik alleen sulfaatvrije shampoos die zijn ontworpen voor geverfd haar om je paarse haar helder te houden. De meeste shampoos voor drogisterijen zijn gevuld met sulfaten. Shampoos op sulfaatbasis zorgen ervoor dat de haarkleur sneller vervaagt en bij sommige mensen irritatie van de hoofdhuid kan veroorzaken. Verhelderende en anti-roos shampoos hebben ook de neiging om paars pigment te verwijderen.

Een paarskleurige shampoo bevat paars pigment om koperachtige en gele tinten op lichter haar te neutraliseren. De belangrijkste reden waarom het paars is, is omdat het op het kleurenwiel de direct tegenovergestelde kleur van geel is, wat betekent dat paars en geel elkaar zullen opheffen, legt Kandasamy uit. Dus als je paars pigment gebruikt op kleurbehandelde koperachtige of gele tinten, corrigeert het de kleur van je haar en herstelt het zijn vroegere natuurlijke of neutrale helderheid met koelere tinten. Hoewel paarse shampoos vooral populair zijn bij blondines, kunnen ze ook worden gebruikt om grijs of donkerbruin haar te versterken met gouden highlights.

De markt voor paarse shampoo is dramatisch uitgebreid, wat het moeilijk kan maken om de beste paarse shampoos te verkleinen. Dit dilemma ontstaat door het bestaan van verschillende soorten shampoo voor paarse haren die op de markt aanwezig zijn. Shu Uemura staat bekend om zijn zachte, maar effectieve reinigingstechnologie, dus vertrouw erop dat hun luxe paarse shampoo de klus zal klaren, waardoor verontreinigende stoffen en ontkopering worden verwijderd omdat het een nieuwe verfrissende gloed voor je lokken onthult. Het is verkrijgbaar in twee paarse tinten, een zachte lavendel en een helderder paars, waarvan de laatste verkrijgbaar is in een shampoo- en conditionerset.

Voordat u uw favoriete shampoo voor paars haar gaat kopen, moet u rekening houden met enkele factoren. Pret-a-Powder Tres Invisible Nourishing Dry Shampoo om olie bij je wortels op te nemen en je haar heerlijk te laten ruiken (het heeft een lichte hibiscusgeur). De chemicaliën in haarverf maken je haar kwetsbaarder voor de elementen water, die je kleur elke keer dat je wast kunnen strippen. Dit is waar de beste paarse shampoo voor je haar, of het nu een traditionele reiniger is of een diepe conditioneringsbehandeling, in de vergelijking komt.

Hoewel de paarse kleur vervaagt, ongeacht het type haarverf, zijn er nog steeds manieren om dit proces te vertragen en uw paarse kleur er op zijn best uit te laten zien. Als je voor een pastelpaarse verfbeurt gaat, kan een paarse shampoo zoals UNITE Blonda Toning Shampoo de koperachtigheid wegnemen die kan beginnen als je kleur vervaagt. En je zult zien dat deze shampoo je paarse haar naar een hoger niveau tilt, waardoor het helderder en zachter wordt dan ooit. Deze factoren zullen u uiteindelijk helpen beslissen welke shampoo voor paars haar de juiste keuze is voor uw behoeften.

Dus als je een rijkere paarse tint hebt, is een sulfaatvrije shampoo (het zal je kleur niet strippen) zoals Living Proof Color Care Shampoo een geweldige optie om je verfbeurt te beschermen tegen vervaging. Daarmee heb ik de beste shampoos voor paars haar verzameld om je lokken er fris uit te laten zien tussen de verfsessies door. Als je kleur vervaagd is en je wilt de paarse kleurstof nog niet bijwerken, kies dan een shampoo die er veel pigmenten aan toevoegt. Sommige van deze merken hebben ook sets shampoos en conditioners voor paars haar bedacht, en zelfs 3-in-1 shampoos voor paars haar om je leven gemakkelijker te maken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *