Werken kleurenshampoos echt?

Kleurveilige shampoos werken niet alleen om uw verfbeurt te behouden, maar ze helpen ook eventuele schade te maskeren door strengen ook zachter en gladder te laten aanvoelen. Kleurveilige shampoo is geformuleerd met ingrediënten die zacht genoeg zijn om de kleur er langer levendig uit te laten zien door de kleurafzettingen niet uit het haar te verwijderen. Hierdoor kan de shampoo de kleur behouden. Zie het als een kleurtoner in je shampoo, het kan de haarkleur opfleuren, verfrissen of neutraliseren door een oppervlaktelaag van toon op je haar aan te brengen, legt hij uit.

Omdat ze zware vochtinbrengende crèmes bevatten om behandelde lokken aan te vullen en eiwitten om verdere schade te voorkomen, zijn ze eigenlijk veel gezonder dan typische shampoos. Sommige kleurafgevende shampoos kunnen zelfs het haar verven en je kleur verbeteren tussen salonbezoeken door, wat verdomd geweldig is. Als je zin hebt om met een beetje kleur te spelen, kijk dan niet verder dan de Celeb Luxury Viral kleurafgevende shampoo. Het kan moeilijk zijn om een kleurafgevende shampoo te vinden die niet geschikt is voor warme tinten, maar de Davines Alchemic Shampoo is speciaal ontwikkeld voor koel, rood haar.

Sommige formules reinigen je haar eigenlijk zoals gewone shampoo, en andere zijn bedoeld om te worden gebruikt na het wassen en voor het conditioneren. De beste kleurafzettende shampoo in het algemeen is Celeb Luxury Colorwash, een hydraterende, versterkende formule die verkrijgbaar is in een reeks natuurlijke tinten en gedurfde tinten. Om uw kleur er fris uit te laten zien en de levensduur te verlengen, moet u speciale producten gebruiken en uw lokken goed verzorgen. Deze formule is veilig om elke keer dat je shampoo gebruikt te gebruiken, en wees gerust, het laat je haar er glanzend uitzien en je kleur er helder uitziet.

Deze sulfaatvrije gepigmenteerde shampoo is verkrijgbaar in verschillende kleuren van de regenboog om je te helpen de schaduw te behouden of te bereiken waar je voor gaat. Als je zwart haar hebt en op zoek bent naar een kleurafzettende shampoo om je tint op te fleuren, probeer dan deze van Inova Professional. Dat gezegd hebbende, bieden sommige formules tot vier weken kleur met een enkele wasbeurt, in welk geval u kunt wachten tot het weg is voordat u het opnieuw gebruikt. Dus als die prachtige, glanzende kleur plotseling een rare tint wie-weet-wat verandert of een paar weken (of dagen) later gek saai wordt, weet dan dat je niet de enige bent.

Deze producten zetten bij elke wasbeurt een kleine hoeveelheid kleurstof af om de kleur nieuw leven in te blazen en u te helpen langer te gaan tussen het bijwerken. Deze producten bevatten UV-filters om strengen te beschermen tegen UV-stralen en milieuverontreinigende stoffen die schade en kleurvervaging kunnen veroorzaken. Als je een meer gepersonaliseerde optie wilt, kun je ook samenwerken met een haarkleurspecialist om je eigen shampoo te maken, zegt Morgan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *