Waarom kleurenshampoo gebruiken?

Kleurveilige shampoos helpen voorkomen dat gekleurd haar vervaagt en ze behouden de kleur gedurende een langere periode dan gewone shampoos. Velen, zoals onze Wash Color Care Shampoo, zijn speciaal samengesteld om gekleurd haar een gezonde glans te geven en het gehydrateerd en goed gevoed te houden. Er is niet veel verschil tussen normale shampoo en kleurveilige shampoo. De kleurveilige shampoos bevatten kleurstoffen die de cuticula van je haar binnendringen.

Het geeft een levendige glans aan je haar. Omdat deze shampoo is gemaakt om je haar veilig en effectief te maken. Het beschadigt ook je normale haar niet. Shampoos van welke aard dan ook zijn ontworpen om olie en vuil te verwijderen, en kleurbeschermende formules gebruiken dezelfde basisreinigingsingrediënten, maar hebben ook tot doel de hoeveelheid kleurstof die elke keer dat u zich wast door de afvoer spoelt te minimaliseren.

Kleurveilige shampoos werken niet alleen om uw verfbeurt te behouden, maar ze helpen ook eventuele schade te maskeren door strengen ook zachter en gladder te laten aanvoelen. BIOLAGE Colorlast Shampoo helpt de levensduur van uw kleur te verlengen, bestrijdt het kleurvervaging proces en behoudt de levendigheid van uw haarkleur. De sulfaatvrije shampoo en conditioner van Hair Food voor gekleurd haar bleek het beste in het conditioneren van haar in de test van het GH Beauty Lab, waardoor dit paar ideaal is voor droog, beschadigd dik of gestructureerd haar. Ondanks hun vluchtige uitbetaling zijn de meeste saloncoloristen fans en zeggen dat deze formules de kleur langer levendig houden en aangezien ze duidelijk gericht zijn op gekleurd haar, bevatten ze waarschijnlijk alle eerder genoemde go-tos voor gezond haar (mildere oppervlakteactieve stoffen, vochtinbrengende crèmes en UV-bescherming).

Ik heb mijn haar ongeveer 10 jaar geleden op de middelbare school geverfd en die gekleurde shampoos werkten niet voor squat. Voor laboratoriumevaluatie vertonen haarmonsters minimale kleurverandering na 10-20 wasbeurten en 8-10 uur na blootstelling aan de zon. Het is belangrijk om het verschil te weten tussen een kleurbehandelde en een gewone shampoo omdat ze niet uitwisselbaar zijn. Van een merk dat speciaal is gemaakt voor kleurverzorging, bevatten deze Pureology-shampoo en zijn conditionerformuleringen eiwitten en botanische oliën om droge, beschadigde lokken te versterken en te voeden.

De multifunctionele shampoo en conditioner van SheaMoisture voor gekleurd haar bevatten zowel vitamine B5 om strengen te versterken als violette pigmenten om koperachtige tinten te neutraliseren, gebruikelijk bij blond haar. Van het gouden standaard anti-roosmerk bevatten deze Head %26 Shoulders shampoo en conditioner gemaakt voor gekleurd haar beide het schilferbestrijdende actieve ingrediënt pyrithionzink. En goed voor jou, er is geen geld om tijd te verspillen aan producten voor gekleurd haar, omdat ze niet verschillen van de gewone. In tegenstelling tot gewone shampoos, vormt dit type verhelderende shampoo een aanvulling op je haarkleur, waardoor haarbreuk wordt voorkomen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *