Kleurshampoo doen?

Kleuropbrengende shampoo is een shampoo die kleurpigmenten bevat. Het is niet zo sterk als haarkleurproducten, maar het kan kleur aanvullen die je na verloop van tijd verliest door was-, styling- en warmteproducten. Kleuropzettende shampoo is in feite shampoo waarbij pigmenten van uw haarkleur in de shampoo worden afgezet. De kleurpigmenten in de shampoo zijn niet zo sterk als haarverf, maar wat het wel doet is de hoeveelheid kleur die verloren gaat in je haar aanvullen tijdens een wasbeurt of als gevolg van verwarmingstools.

Je hebt waarschijnlijk gehoord van de beroemde Fanola No Yellow Shampoo die hier bij AMR op voorraad is. Dit is een voorbeeld van een kleurafzettende shampoo omdat het violette pigmenten bevat die worden gebruikt om ongewenste gele tinten in je haar tegen te gaan. Als gevolg hiervan krijg je een blondine die dichter bij grijs of platinablond staat. Deze hebben meestal toningeigenschappen om te voorkomen dat highlights koperachtig worden, hoewel ze meestal niet zo sterk zijn als die bedoeld voor all-over kleuren.

Van het gouden standaard anti-roosmerk bevatten deze Head %26 Shoulders shampoo en conditioner gemaakt voor gekleurd haar beide het schilferbestrijdende actieve ingrediënt pyrithionzink. Als je haar vuil is, kun je het eerst wassen met je normale shampoo en daarna de kleurafzettende shampoo gebruiken. Diepe tinten rood of brunette zijn vaak vatbaar voor veranderende kleuren, en dit type product kan een kleine hoeveelheid kleur toevoegen in plaats van de oorspronkelijke kleur die tijdens het reinigingsproces wordt weggespoeld. Een ander populair type kleurenshampoo is de variëteit die tonende kleuren gebruikt om te voorkomen dat geverfd haar geel of oranje wordt.

Degene die ik gebruik is gemaakt voor bruin, gekleurd haar en het beschermt niet alleen maar verbetert ook mijn haarkleur. Het maakt mijn haar glanzend en nadat ik me met deze shampoo heb gewassen, lijkt het alsof ik net mijn haar opnieuw heb gekleurd. Shampoos bedoeld voor andere haartypes zijn meestal te hard voor gekleurd haar en kunnen ervoor zorgen dat haarverf voortijdig vervaagt. Om te voorkomen dat de haarkleur vervaagt, wendt Meri Kate O'Connor, een colorist bij Cooper Salon in West Hollywood, CA, zich tot dit paar van Goldwell, uit een collectie die speciaal is afgestemd op gladde lokken.

Het Good Housekeeping Institute Beauty Lab test shampoos voor gekleurd haar naast de bijpassende conditioners van elk merk, waardoor de paren een aantal rigoureuze evaluaties ondergaan om te zien hoe goed ze presteren. De meeste kleurafgevende shampoos zijn geschikt voor al het haar, inclusief krullend, gestructureerd, recht, golvend, dik, fijn, natuurlijk, kleurbehandeld en chemisch ontspannen. Deze sulfaatvrije gepigmenteerde shampoo is verkrijgbaar in verschillende kleuren van de regenboog om je te helpen de schaduw te behouden of te bereiken waar je voor gaat. Deze shampoo is een geweldige optie voor mensen die hun haar hebben gekleurd en het willen bijwerken of een nieuwe kleur willen proberen.

Ik kleur mijn haar al vele jaren, maar ik heb tot voor kort geen shampoo voor gekleurd haar geprobeerd. Het paar behaalde hoge cijfers voor conditionering en kleurbehoud, en testers zeiden dat het duo het haar glanzend achterliet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *