Shampoo welke kleur haar?

Wie raadt het nog meer aan? Cosmopolitan en Bustle kozen allebei voor Celeb Luxury Color Depositing Shampoo. Dit duo maakt gebruik van een trifecta van aminozuren, melkzuur en wijnsteenzuur om haarschade aan te pakken en glad te strijken, terwijl de kleur behouden blijft en koperachtige tinten op afstand blijven. Dit siliconenvrije duo verzacht en hydrateert dun haar met jojoba-olie en biedt tegelijkertijd kleurbescherming, zodat je haar er na het douchen op zijn best uit kan zien en aanvoelt. Deze speciale wasbeurten bevatten verschillende pigmenten die ofwel tijdelijk je haar kleuren of ongewenste ondertonen elimineren.

We zijn grote fans van Aveda's Blue Malva, een plantaardige formule die wonderen doet voor ombre, balayage en gekleurd bruin haar. Als je een meer gepersonaliseerde optie wilt, kun je ook samenwerken met een haarkleurspecialist om je eigen shampoo te maken, zegt Morgan. Redken is de onofficiële kleurverzorgingsautoriteit, dus hebben ze natuurlijk een shampoo ontworpen om de kleur beschermd en intens te houden. Danita Hampton, een haarstylist uit North Carolina en Covet %26 Mane Lead Educator, roept de zwaar opheffende, UV-schadeafschermende Shampoo %26 Conditioner for Beautiful Color op, die zijn naam eer aan doet en de levendigheid van je kleur behoudt.

Of je nu de tel bent kwijtgeraakt van hoe vaak je je haar hebt geverfd of je kleurt het voor het eerst, laten we even de tijd nemen om te praten over onderhoud met de beste shampoos en conditioners voor gekleurd haar. Kleurafgevende shampoos zullen het haar niet lichter maken of bleken, wat de meeste schade veroorzaakt dankzij de chemische verwerking die ermee gepaard gaat. Het suikergeurende Unicorn Hair van Lime Crime is ideaal voor tieners, tweens en iedereen die wil experimenteren met speelse kleuren. Hoewel het me in de eerste plaats niet zou hebben gered van mijn streaky haarkleurbeslissing, zou een kleurafgevende shampoo op zijn minst de ongewenste koperachtige tinten op afstand hebben gehouden, zodat toen ik jaren later de fotoalbums uitbrak, ik* beetje* minder had kunnen ineenkrimpen.

Shampoos van welke aard dan ook zijn ontworpen om olie en vuil te verwijderen, en kleurbeschermende formules gebruiken dezelfde basisreinigingsingrediënten, maar hebben ook tot doel de hoeveelheid kleurstof die elke keer dat u zich wast door de afvoer spoelt te minimaliseren. Het kan moeilijk zijn om een kleurafgevende shampoo te vinden die niet geschikt is voor warme tinten, maar de Davines Alchemic Shampoo is speciaal ontwikkeld voor koel, rood haar. Dit is waar kleurveilige shampoos worden geleverd in shampoos die zijn samengesteld om te werken als pantser om eventuele bedreigingen voor je haar te bestrijden en het te versterken voor, tijdens en nadat je een nieuwe kleur hebt gekregen. Zowel de shampoo als de conditioner zijn verrijkt met Olaplex's sterbinding gladdere, bis-aminopropyldiglycoldimaleaat, om gebroken disulfidebindingen op moleculair niveau te herstellen.

Sommige getinte shampoos zijn geschikt voor dagelijks gebruik, terwijl andere bedoeld zijn om twee tot drie keer per week te worden gebruikt om een specifieke tint te behouden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *