Welke kleurshampoo voor groen haar?

Het tegenovergestelde van GROEN in het kleurenwiel is ROOD. Dus in plaats van paarse shampoo heb je rode shampoo nodig voor groen haar. De meest populaire en effectieve shampoo die zo goed werkt om ongewenste groene tinten in lichtgekleurd haar te corrigeren, is de Joico Color Infuse Red shampoo. Rood is de enige kleur shampoo die de effecten van groen kan tegengaan.

Het gebruik van paarse shampoo helpt gele tinten van blond haar te verwijderen. Als je groen haar hebt, moet je je realiseren dat paarse shampoo niet zal helpen. Voor elke kleur is er een aanvullende kleur die het probleem kan verhelpen of verhelpen. Paarse shampoo zal groen haar niet fixeren.

Zal Purple Shampoo groen haar repareren? Het maakt niet uit wat je natuurlijke kleur is, paarse shampoo zal groen haar niet fixeren. In plaats daarvan kunnen kleuren op rode basis helpen om groenachtige tinten te verwijderen. Paarse shampoo helpt geelachtige ondertonen te herstellen, blauwe shampoos annuleren oranjeachtige tinten. Een pasta gemaakt van zuiveringszout met water kan op de getroffen delen van je haar worden aangebracht om de groene tinten te verwijderen die je niet wenst.

Was en conditioneer groen haar zoals gewoonlijk na het inmasseren van de pasta en spoel het uit met schoon water. Paarse shampoo corrigeert gele of warme tinten in blond haar met zijn kleur-tot-kleur corrigerende eigenschappen. In water vormt het een verbinding die zich aan het haar kan hechten en van kleur kan veranderen in groen wanneer het in contact komt met koper. Je blonde highlights kunnen groen worden als zware metalen in het water zijn geoxideerd en in het water aanwezig zijn.

Deze producten zijn niet alleen rood - uw tegenwicht voor groen, maar ze bevatten ook allemaal citroenzuur, een van de meest voorkomende ingrediënten in chelaatvormende shampoos. Aspirine bevat salicylzuur, dat de alkaliteit van chloor bestrijdt en leidt tot de neutralisatie van je haarkleur. Volgens de hypothese is ketchup een neutraliserend middel voor groen haar, aangezien groen en rood tegenpolen zijn op het kleurenwiel en elkaar dus opheffen. Dus als je gewoon groen wilt verwijderen en de kleur niet wilt veranderen, kies dan misschien om een van de andere onderstaande opties te proberen als je gekleurd haar hebt.

Verhelderende shampoo heeft de neiging erg hard voor je haar te zijn en is slechts bedoeld om eens in de paar weken te worden gebruikt - niet in plaats van gewone shampoo. De reactie van chloor met deze componenten maakt het waarschijnlijker dat uw haar groen wordt in het zwembad. Gebruik het als aanvulling op wat je al doet, wissel de groene formule tot twee keer per week in of wanneer je weer rode tinten begint te zien verschijnen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *