Beschadigt kleurafzettende shampoo je haar?

Beschadigt het aanbrengen van kleur het haar? Kleurafgevende shampoos zullen het haar niet lichter maken of bleken, wat de meeste schade veroorzaakt dankzij de chemische verwerking die ermee gepaard gaat. Wanneer de kleurafgevende shampoo de juiste is om je haarkleurdoelen te bereiken, kan deze volkomen veilig zijn om thuis te gebruiken, zegt Tardo. Kleuropzettende shampoo is in feite shampoo waarbij pigmenten van uw haarkleur in de shampoo worden afgezet. De kleurpigmenten in de shampoo zijn niet zo sterk als haarverf, maar wat het wel doet is de hoeveelheid kleur die verloren gaat in je haar aanvullen tijdens een wasbeurt of als gevolg van verwarmingstools.

Je hebt waarschijnlijk gehoord van de beroemde Fanola No Yellow Shampoo die hier bij AMR op voorraad is. Dit is een voorbeeld van een kleurafzettende shampoo omdat het violette pigmenten bevat die worden gebruikt om ongewenste gele tinten in je haar tegen te gaan. Als gevolg hiervan krijg je een blondine die dichter bij grijs of platinablond staat. Gewoonlijk duren de overgangseffecten tussen 24-48 uur, afhankelijk van hoeveel belichting de kleur heeft met extreme temperaturen, waaronder het aanraken en vasthouden van de secties waar de kleur is aangebracht.

Om ervoor te zorgen dat er geen permanente vlekken zijn, moet u alle oppervlakken onmiddellijk na het aanbrengen van de shampoo afspoelen. Als mede-wannabe blondie zelf kan ik instaan voor Fanola No Yellow Vegan Shampoo en Inebrya No Yellow. Er zijn talloze afzetshampoos op de markt en ik heb ervoor gezorgd dat ik alleen het allerbeste voor deze lijst heb gekozen. De beste kleurafzettende shampoo in het algemeen is Celeb Luxury Colorwash, een hydraterende, versterkende formule die verkrijgbaar is in een reeks natuurlijke tinten en gedurfde tinten.

Een ander voordeel is dat kleurafgevende shampoo je haar glanzend kan houden en felgekleurd haar kan verbeteren, zodat je het gebruik van haarkleurmiddelen niet zo vaak kunt vermijden. Sommige mensen gebruiken de shampoo elke keer dat ze hun haar wassen, terwijl anderen het afwisselen met hun gewone shampoo. Ze zijn absoluut geweldig voor mensen die hun haar vaak kleuren, omdat ze kleurcorrecties hebben aangebracht en aanpassingen in een handommekeer hebben gemarkeerd. MATRIX's groene kleuropbrengende shampoo is de moeite van het bekijken waard als je een spiegelachtige afwerking wilt bereiken zonder dof of mat aan te voelen.

Deze speciale wasbeurten bevatten verschillende pigmenten die ofwel tijdelijk je haar kleuren of ongewenste ondertonen elimineren. Dit komt omdat een goede afzetshampoo niet alleen de gezondheid van je haar verbetert, maar ook vuil en overtollige olie uit je haarzakjes verwijdert door je hoofdhuid en haar te schrobben. Celeb Luxury Viral Colorwash is een lijn van kleurrijke enhancer-shampoos die zijn ontworpen om vervaging te stoppen en om modetinten te stimuleren en te behouden. U moet echter voorzichtig zijn wanneer u de shampoo gebruikt, omdat deze vlekken kan maken op uw handen, uw vingernagels en uw handdoeken.

Om die open ruimte te vullen, heeft MATRIX een groene shampoo gelanceerd die een verfrissende glanzende afwerking biedt voor donkerder gekleurde lokken. Indien mogelijk stelt Aguirre voor om de shampoo visueel te vergelijken met uw bestaande haarkleur voordat u deze gebruikt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *