Wat is de gezondste haarkleur om te gebruiken?

ONC Natural Colors zijn veel gezonder dan bijna alle andere natuurlijke haarkleurmiddelen die er zijn. Ze gebruiken warmte van een föhn om nagelriemen te openen in plaats van een chemische stof met een hoge pH die uw gezondheid en die van uw haar kan schaden. Het ruikt een beetje naar bananen, wast gemakkelijk van je huid (maar natuurlijk niet je haar) en laat geen harde afbakeningslijn achter na hergroei. Ik ben bang dat naar mijn mening „organische kleur slechts een marketingstrategie is voor bedrijven om meer winst te maken.

Volgens Mazzei is het verven van je haar thuis over het algemeen veilig, maar houdt het geen rekening met de nuances van je specifieke haar, waaronder porositeit, hydratatie, type, enz. Er is een goede reden waarom deze ammoniakvrije permanente haarverf van Revlon een hoog gemiddelde heeft van bijna 30.000 Amazon-shoppers. Bedankt voor het delen, heb je gehoord van Deity kleurenshampoo Het is een shampoo, dus het enige wat je hoeft te doen is overschakelen van het gebruik van je gewone shampoo naar Deity en het kleurt je haar. Houd er rekening mee dat het aanbrengen even wennen kan zijn (je voegt kokend water toe aan het poeder om een havermoutachtige consistentie te creëren voordat je op je haar schildert), en de kleur duurt slechts vier tot zes weken.

Iemand plaatste op Madison Reed onder de zwarte kleur, dat ze er een reactie op hadden die weken duurde en ze geloven dat er wat PPD in het product zit omdat ze altijd op dezelfde manier op PPD reageren. We spraken met professionele haarkleurspecialisten om aanbevelingen te krijgen voor de beste haarkleurmiddelen voor thuis en applicatietips, zodat je met een beperkt budget de look kunt krijgen die je wilt. Zoek anders formules die vrij zijn van ammoniak, PPD en resorcinol, zoals de Madison Reed Radiant haarkleurkit (bekijk op Ulta), die het extra voordeel heeft dat het boordevol hydraterende ingrediënten zit. Dit Australische salonmerk was een van de eersten die ammoniak-, resorcinol- en PPD-vrije permanente haarkleur van professionele kwaliteit produceerde, waardoor het zacht is voor haar, hoofdhuid en handen.

De permanente haarkleurmiddelen omvatten p-fenyldiamine (PPD), tolueen-2, 5-diaminesulfaat (PPDS), resorcinol, m-aminofenol, p-aminofenol en andere. Kijk in plaats daarvan naar producten waarvoor de haarkleur niet hoeft te worden opgetild, zoals semi-permanente of tijdelijke kleurstoffen. De producten bevatten sporen van biologische kruiden, maar in werkelijkheid traditionele oxidatieve haarkleurmiddelen. Wees voorzichtig dat iedereen haarverf met waterstofperoxide schadelijk kan zijn voor je haar en zenuwstelsel dat in Canada en andere plaatsen verboden is, ook zou dit moeten weten.

Ik heb Hairprint geprobeerd - het is super rommelig - alles in je badkamer is bedekt met kleurstof; het duurt uren om aan te brengen; en het bedekt geen grijs.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *