Hoe lang duurt het voordat kleurafzettende shampoo werkt?

Schuim het in je haar zoals je normaal een shampoo zou gebruiken. De kleur ziet er fris uit zolang je regelmatig kleurafzettende shampoo gebruikt. De kleur zal blijven vervagen als je je haar begint te wassen met een gewone shampoo. Het wast een beetje uit elke keer dat je gewone shampoo gebruikt voordat het volledig verdwijnt.

Hoewel kleurafgevende shampoos ervoor kunnen zorgen dat je kleur er tussen salonbezoeken fris uitziet, zullen ze je niet altijd meer tijd opleveren. Helaas kunnen ze niet 100 procent concurreren met professionele salonbehandelingen. Kleurafgevende shampoos zijn onze favoriete kleine tijdbesparende producten. Ze doen dubbel werk en werken als shampoos om het haar schoon te maken en tegelijkertijd elke streng met wat pigment te doordrenken.

Ze zijn er in allerlei kleuren en met allerlei verschillende formules. Deze kleuropbrengende shampoo is perfect voor het behouden van modetinten omdat je kleur bij elke wasbeurt helderder en levendiger wordt. Als je haar hebt dat droog of beschadigd is en een beetje TLC nodig heeft, gebruik dan No Fade Fresh color depositing conditioner. Het product kan ook worden gebruikt om tijdelijke kleuren op het haar aan te brengen die zijn voorverlicht tot niveau 7 of hoger.

Er zijn ook kleurafgevende conditioners die vergezeld moeten worden om uw haar te conditioneren en het toningproces efficiënter te maken. Zowel shampoo als conditioner bevatten gepatenteerde bondreparatietechnologie genaamd BondHeal die het haar versterkt, herstelt en de kleur verzegelt. Wanneer je je haar ermee wast, zet het ook een deel van dat pigment in het haar af, waardoor het wordt geverfd of gekleurd, afhankelijk van de formule. Deze semi-permanente conditioners van Overtone voegen leuke kleuren zoals blauw, groen, paars en rood toe aan je haar zonder de agressieve chemicaliën of schade.

Tang beveelt zijn kleurafzettende conditioners aan en zegt: Ze zetten pigment af tijdens het conditioneren en gaan tot 10 wasbeurten mee. We zullen precies uitleggen wat een kleurafgevende shampoo is, evenals de verschillende soorten formules. Je kunt het aanbrengen om haar te dragen, maar als je nog intensere kleuren wilt, probeer het dan toe te voegen als je haar volledig is opgedroogd. Color Infuse Copper Shampoo is geformuleerd voor kastanjebruin en rood gekleurd haar om een rijke kastanjebruine en roodachtige kleur te herstellen en vervaging te vertragen.

Afhankelijk van je haarkleur en de tonen die je hebt, kun je verschillende kleurafzettende shampoos gebruiken om je haar terug te brengen naar de gewenste kleur. In tegenstelling tot gewone shampoos, is het belangrijkste doel van dit product om je kleur aan te vullen om vervaging te voorkomen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *