Hoe vaak moet ik kleurafgevende shampoo gebruiken?

De kleur ziet er fris uit zolang je regelmatig kleurafzettende shampoo gebruikt. De kleur zal blijven vervagen als je je haar begint te wassen met een gewone shampoo. Het wast een beetje uit elke keer dat je gewone shampoo gebruikt voordat het volledig verdwijnt. Wanneer begin ik No Fade Fresh te gebruiken? Gebruik No Fade Fresh direct na het kleuren van je haar om het er fris uit te laten zien.

Gebruik dezelfde hoeveelheid product die u normaal nodig heeft om uw haar te wassen, spoel grondig uit. Wissel af om de andere keer dat je je haar wast om je kleur te behouden. Gebruik elke keer dat je shampoo gebruikt voor meer kleurintensiteit. Je kleur zal nooit vervagen bij langdurig gebruik.

Hoewel kleurafgevende shampoos ervoor kunnen zorgen dat je kleur er tussen salonbezoeken fris uitziet, zullen ze je niet altijd meer tijd opleveren. Helaas kunnen ze niet 100 procent concurreren met professionele salonbehandelingen. Ze hebben meestal sterkere reinigingsformules, met of zonder sulfaten, zodat ze regelmatig kunnen worden gebruikt om het haar te reinigen en het een kleine kleurboost te geven. Als je haar geverfd is, zal een kleurafzettende shampoo kleurvervaging voorkomen en je bestaande tint doen herleven door kleurpigmenten bij elke wasbeurt aan te brengen.

Aan de andere kant is haar dat al is gebleekt of geverfd poreuzer, zodat kleuren, zelfs van shampooformules, naar binnen kunnen dringen en het van binnenuit kunnen transformeren. Als je gewoon je kleur licht moet versterken of ongewenste tinten wilt weghouden, is een snelle wasbeurt voldoende. Als je je gekleurde haar wilt behouden zonder echt pigment af te zetten, kies dan voor een shampoo voor kleuronderhoud. De heldere pigmenten zijn intens en zullen zeer levendig zijn op lichter haar, maar de natuurlijke kleuren zijn gemaakt met minder pigment om gekleurd haar te behouden en op te frissen.

Ze verven het haar niet zoals een paarse of blauwe kleurshampoo zou doen, maar in plaats daarvan zetten ze net genoeg kleur af om te neutraliseren en te verbeteren. Als je haar vuil is, kun je het eerst wassen met je normale shampoo en daarna de kleurafzettende shampoo gebruiken. Watercolors Intense Shampoo is verkrijgbaar in 11 modekleuren en kan worden gebruikt om bestaande modekleuren te behouden en te intensiveren. Hoe lang het duurt om weer uit je haar te komen, hangt af van de kleur die je hebt gebruikt en de porositeit van je haar.

Zowel shampoo als conditioner bevatten gepatenteerde bondreparatietechnologie genaamd BondHeal die het haar versterkt, herstelt en de kleur verzegelt. Deze shampoo is een geweldige optie voor mensen die hun haar hebben gekleurd en het willen bijwerken of een nieuwe kleur willen proberen. Over het algemeen, als je haar lichter is en je wilt de kleur tijdelijk verven of behouden, zullen heldere, levendige kleuren het beter doen.

color shampoo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *