Hoe lang gaat een kleurveranderende shampoo mee?

Gewoonlijk duren de overgangseffecten tussen 24-48 uur, afhankelijk van hoeveel belichting de kleur heeft met extreme temperaturen, waaronder het aanraken en vasthouden van de secties waar de kleur is aangebracht. De kleur is slechts tijdelijk maar in sommige hardnekkige gevallen kan meer dan 1 shampoo nodig zijn. Kleurafzettende shampoo gaat net zo lang mee als je hem regelmatig gebruikt. Als je stopt met het gebruik, wast de shampoo na verloop van tijd uit.

Het verdwijnt tussen drie weken en een maand. Sommige mensen gebruiken de shampoo elke keer dat ze hun haar wassen, terwijl anderen het afwisselen met hun gewone shampoo. Zolang je het regelmatig gebruikt, behoudt kleuropbrengende shampoo zijn kleur. Na verloop van tijd zal shampoo die niet is gebruikt uit je haar verdwijnen.

Het zal binnen enkele weken tot enkele maanden verdwenen zijn. Er zijn mensen die deze shampoo regelmatig gebruiken, terwijl anderen het naast hun gewone shampoo gebruiken. De kleur ziet er fris uit zolang je regelmatig kleurafzettende shampoo gebruikt. De kleur zal blijven vervagen als je je haar begint te wassen met een gewone shampoo.

Het wast een beetje uit elke keer dat je gewone shampoo gebruikt voordat het volledig verdwijnt. Celebrity-haarstylist Laurie Heaps stelt voor om een paarse shampoo te gebruiken om koperachtigheid van gekleurd haar te verwijderen. Het werkt met natuurlijk of gekleurd haar en doet een beroep op van de aarde afgeleide pigmenten zoals teunisbloemolie en cacao om de ideale chocoladetint te bereiken. Verstevigende shampoos verwijderen koperachtigheid, terwijl kleurafzettende shampoos uw haar tijdelijk verven om uw haarkleur te veranderen of te verbeteren.

Je kunt voor elke wasbeurt een met kleur doordrenkte shampoo gebruiken (als je kleur snel vervaagt) of deze afwisselen met je gewone shampoo. Dit is niet alleen een ongelooflijke reinigende shampoo met 19 verschillende tintopties, maar het conditioneert ook, terwijl het kleur toevoegt. U moet echter voorzichtig zijn wanneer u de shampoo gebruikt, omdat deze vlekken kan maken op uw handen, uw vingernagels en uw handdoeken. De kleurafgevende shampoos en conditioners hoeven niet langer onmiddellijk na een haarkleurservice te worden gebruikt.

Bij het aanbrengen verdiept het pigment zwart haar, wat betekent dat het ervoor zorgt dat uw kleur niet vervaagt en de levensduur van uw kleur verlengt. Het suikergeurende Unicorn Hair van Lime Crime is ideaal voor tieners, tweens en iedereen die wil experimenteren met speelse kleuren. Kleurafgevende shampoos zullen het haar niet lichter maken of bleken, wat de meeste schade veroorzaakt dankzij de chemische verwerking die ermee gepaard gaat. Concreet zijn de Hazelnut- en Mokka Drench-shampoos geweldig voor het neutraliseren van ongewenste warmte op brunettes, het heeft ook geweldige keuzes voor warme, koele en beige blondines, evenals mooie rode tinten zoals vloeibaar koper en gesmolten brons.

Deze shampoo van SheaMoisture helpt niet alleen warme, koperachtige en gele ondertonen te neutraliseren, maar de formule is speciaal gemaakt om het haar te voeden nadat het chemisch is verwerkt. Als je donkerbruin haar hebt en oranje, koperachtige of rode tinten wilt neutraliseren, koop dan een shampoo met koele, blauwe tinten, zoals deze van DPhue. Je kunt deze shampoo gebruiken om je haar bij te werken tussen uitstapjes naar de salon, of je kunt een gedurfde, nieuwe kleur uitproberen. Als je echter donker, niet-gekleurd haar met een lage porositeit AKA hebt, staan je haarschubben dicht bij elkaar en hebben ze moeite om vocht op te nemen, zal je haar de tijdelijke kleur van de shampoos niet goed vasthouden.

Als je zin hebt om met een beetje kleur te spelen, kijk dan niet verder dan de Celeb Luxury Viral kleurafgevende shampoo.

color shampoo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *