natuur

Hi There! It’s been a while…

Lieverds, it’s been a while!
We hebben zo veel bij te kletsen, want ik heb zeker al een paar maanden niets meer geplaatst op de blog.
Er is zo ontzettend veel gebeurd en veranderd in mijn leven dat ik niet eens weet waar ik zou moeten beginnen met vertellen.
Voor de gene die mij volgt op Youtube, weet misschien dat Igor en ik al een tijdje uit elkaar zijn.
Ik wil hier verder niet op in gaan aangezien dit privé is voor mij maar ook voor hem, maar het heeft zeker heel veel doen veranderen in mijn leven.

Zeven jaar samen zijn en wonen is niet niks en de vraag wie ben ‘ik’ zonder hem gaat nog vaak door mijn hoofd. Wie ben ik, wat wil ik en wat zijn mijn doelen nu ik alleen ben? Genoeg om over na te denken, soms verdrietig en soms ook leuk.

Ik woonde natuurlijk samen met Igor in Amsterdam, en moest weer terug verhuizen naar Amersfoort. Naar moeders stekkie welteverstaan.
Aangezien ik niet ingeschreven stond in Amersfoort zag het er qua woonvesting niet rooskleurig uit voor me.
Toch is het gelukt via connecties van mijn moeder een huisje te bemachtigen, het is oud, niet het mooiste, maar wel van mij en daar gaat het om!
Inmiddels woon ik er al anderhalve maand en is nog steeds niet alles af, maar het voelt wel echt als mijn huis, mijn thuis.

Tijdens de verhuizing kregen we te horen dat er eindelijk een datum was geprikt voor de operatie van mijn broer. De hersentumor is inmiddels verwijderd en hij maakt het naar omstandigheden goed gelukkig. Wel erg heftig allemaal om mee te maken, moet ik bekennen.

Voor nu zijn jullie -in een notendop op de hoogte van de grote gebeurtenissen in mijn leven de afgelopen drie maanden.

Ik wil me de komende tijd lekker focussen op mezelf en de dingen die ik leuk vind om te doen weer rustig aan op te pakken.
Al die chaos is me niet in de koude kleren gaan zitten en nu kan ik eindelijk aan mezelf gaan denken.

Ik wil me nergens aan vastpinnen, maar de komende tijd zullen er weer wat artikels geplaatst worden op mijn blog. Ik denk dat het vooral mindstyle en persoonlijke artikels zullen zijn, aangezien ik daar nu het meest behoefte aan heb over te schrijven. En… Ik ben inmiddels natuurlijk bijna een ervaringsdeskundige op dit gebied haha.

Benieuwd of er nog wel eens iemand op mijn blog kijkt na zo’n lange tijd, let me know!

eind

3 Comments

 • Reply chucky1012 October 20, 2016 at 1:58 pm

  Gossie wat erg vervelend.
  Fijn dat je nu een eigen stek hebt.
  Van de operatie wist ik het nog.
  Fijn dat het met je broer goed gaat.
  Ik wens je alle geluk toe….

  Xoxo

 • Reply Yasmine October 20, 2016 at 4:56 pm

  Trots op jou en alles wat je doet! Love you girl! Xx

 • Reply Deb October 21, 2016 at 5:17 pm

  Fijn om weer eens een artikel van jou te lezen. Je hebt inderdaad heel wat meegemaakt de afgelopen tijd. Dat gaat je niet in je koude kleren zitten. Fijn dat je nu idd je eigen plekje hebt in Amersfoort. Ik vind het zo’n mooie stad. Mocht ik ooit weer eens in een stad gaan wonen dan wordt het waarschijnlijk ook Amersfoort! Binnenkort ff daten.. misschien wel in Amersfoort! Ik zal je van de week ff appen. Fijn weekend meid! X

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge